De ruimtes van De Engel kunnen gehuurd worden voor bedrijfstrainingen of -vergaderingen, meditatie, schilderlessen, boekpresentaties of anderszins, wat past binnen het beleid van De Engel.

Door haar intieme karakter is de Engel bij uitstek een ideale locatie voor bijeenkomsten met een ritueel karakter, zoals bijvoorbeeld een huwelijks- of doopceremonie. De Engel is ook een geschikte plek voor een intiem afscheid.

Faciliteiten

De Engel heeft een ruime kerkzaal en een koffiekamer (de tuinzaal) met een keuken, die gebruikt kan worden voor minimale cateringdoeleinden.

Er is een orgel, een vleugel, muziekapparatuur, een beamer en een goede geluidsinstallatie, incl. ringleiding in kerk- én tuinzaal.

De Engel biedt plaats aan max. 80 personen en geeft een goed gevulde en intieme ruimte. De Engel heeft geen eigen parkeerterrein. Er zijn wel in de nabije omgeving voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Tarieven

1 dagdeel € 110,-

2 dagdelen € 200,-

3 dagdelen € 250,-


Gastvrouw/Koster:

per dagdeel € 50,-

per uur extra € 15,-


Contracten:

per dagdeel 1 jaarscontract € 60,-

per dagdeel 2 jaarscontract € 55,-

Huwelijk, doop, uitvaart:

Huwelijk hele dag € 500,--

Doop hele dag € 500,--

Uitvaart hele dag €500,--


Inhuren van gastvrouw/koster/BHV-er is verplicht bij 30 personen of meer in het gebouw.

Huurafspraken worden vooraf bepaald en contractueel vastgelegd. Indien de huur niet vooraf is ontvangen kan de toegang worden geweigerd.

Informatie en afspraken:

Marilou van Vlaardingen

Tel: (035) 5263105

verhuur@engel-huizen.nl

De Engel wordt o.a. gehuurd door/voor yoga, sacrale dans, meditatie, ismakogie, schilderlessen, klankhealingconcerten, Zielzicht, Vrijwilligers Centrale, uitvaart, huwelijksvoltrekkingen.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image