Voor de laatste keer: klankconcert door Richard Bowring

Datum najaar: 21 december 2018, 21.00- 22.30 uur.

Entree: Є25,- aan de deur. Neem een matrasje (u ligt 1 1/2 uur) kussen en deken/slaapzak mee.

Reservering is nodig! Contact Richard Bowring. Tel: 035 6970332 of mail klankconcerten@ziggo.nl.

Wij vinden het jammer als iemand een plek heeft gereserveerd en zonder af te melden niet komt. Dus graag twee dagen van te voren doorgeven als u verhinderd bent, anders zijn wij genoodzaakt € 12,50 in rekening te brengen. Wij kunnen dan de plek aan iemand anders geven, die graag wil komen. Dit mede omdat de programma's geen winst-beogende gebeurtenissen zijn.

Hieronder ziet u het klankhealingaanbod van 'inresonantie' voor het komende voorjaar. Let op: deze concerten beginnen op een eerder tijdstip dan voorheen.

KLANKHEALING CONCERTEN IN DE ENGEL

“inresonantie”

Een uitnodiging voor een innerlijke reis, drijf mee op de golven van resonanties naar de klank van de stilte…

Terwijl je comfortabel ligt op een matrasje wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren. Langzaam zal de ruimte zich vullen met klanken en kan je ervaren hoe de frequenties op jou inspelen en hoe zij gaan mee resoneren met jouw unieke natuurlijke trilling.

Tijdens het concert begeven wij ons tussen de deelnemers en bespelen hierbij de diverse etnische instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australië, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawaï, Halo en diverse andere instrumenten.

Boventonen en stemvibraties worden ook geïntegreerd in de oceaan van geluidsgolven. Zo wordt een energieveld opgebouwd, van intentie en frequenties. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Wij noemen dit “het veld van gelegenheid” waar alles mag en niets moet! Een ieder kan eruit halen wat op dat moment van belang is, datgene wat met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel. Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw.

Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar de ruimte en stilte in jezelf, open en verwarm je hart. Je bent van harte welkom.

Data Voorjaar 2019: Op vrijdagavond 15 februari, 19 april en 21 juni 2019

Aanvang concert: 20.30 uur.

Entree: € 25,--

Graag zelf een matrasje en een dekentje of slaapzak en eventueel een kussentje meenemen, zodat je comfortabel kunt liggen.

In verband met de ruimte is reserveren nodig, ook als je vragen hebt kan je contant met ons opnemen, email: klank@inresonantie.nl of tel. 072-5340305 zie ook www.inresonantie.nl