Onderstaand het overzicht van ons bezinningsprogramma op de zondagmorgen. Ons aanbod kan bestaan uit een overdenking met (gast)predikanten en /of voorgangers, sacrale dans, meditatie met klankschalen of een klankhealingconcert.

Na afloop is er altijd een collecte en is er koffie of thee.

Helaas zijn wij - door de nieuwe richtlijnen van de regering om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen - genoodzaakt de geplande Algemene Leden Vergadering te annuleren. Dit geldt ook voor de bijeenkomsten op zondagmorgen en de Paasbrunch.

Zodra er weer bijeenkomsten in De Engel mogelijk zijn informeren we u hierover.


Vrijzinnigen Nederland bied de mogelijkheden aan, om in deze periode, bezinning online te volgen:

In Hilversum worden vieringen en vespers opgenomen door Paul Decour. Er staan nu een tweetal vieringen op van Monika Rietveld en Peter Korver. U kunt ze vinden op www.dekapel.nu.

De voorgangers uit de afdelingen Varsseveld, Aan de Regge, Oost-Twente en Midden-Drenthe hebben een Vrijbrief gemaakt die aan alle leden en belangstellenden werden toegestuurd (https://www.vrijzinnigenvarsseveld.nl/pdf/vrijbrief/vrijbrief1.pdf).

Ineke Adriaans, voorganger in Heerde, neemt vlogs op en die kunt u vinden ophttps://youtu.be/SWtdu30SATc.

Roos van Doorn, voorganger afdeling Bennekom is begonnen met het streamen van vieringen onder andere uit het bos. Te vinden op https://youtu.be/USNDIFYev4c.

In Schiedam is men ook begonnen met het streamen van activiteiten, te vinden op https://youtu.be/xJB24Ps9CTk.

Diensten van de afdeling Wassenaar zijn te volgen op www.vrijzinniginwassenaar.nl.

Door de maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn er wijzigingen in het programma. Houd dus geregeld de site in de gaten of abonneer u op de nieuwsbrief.

Speciaal voor onze leden is er zielzorg. Wanneer u behoefte heeft aan een bemoedigend gesprek dan kunt u contact opnemen met:

Joke Werner-van Slooten

035-69080908

info@zininzicht.nl

http://www.zininzicht.nl